Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år.

Turer

 

Denne høsten har styret valgt å tilby turer til hhv. Den Blå Grotte i Fredrikstad, Operaen og Nationaltheatret. På Den Blå Grotte får vi en spennende kveld sammen med skuespilleren Anne Mari Jacobsen den 11. september. Hun vil gi publikum et utsnitt av sitt lange og mangfoldige liv på scenen. Balletten på Operaen den 7.november med Nasjonalballetten, Håvard Gimse og Ingebjørg Kosmo er basert på verdens «beste roman»: Anna Karenina og hennes kvaler når hun står overfor valget: kjærligheten eller familien. 3. desember byr Nationaltheatret på komedien «Forelska i Shakespeare». Det vil belyse og gi innblikk i Shakespeares ungdom og utfordringer. Tilbudene er spennende i en litt annen gate enn tidligere, noe vi tror kan være av interesse for våre medlemmer.

 

SE MER OM TURER