Denne høsten møtes vi på Verket Scene!
Høsten 2018 legges møtene til Verket Scene fordi Samfunnssalen skal bygges om til såkalt blackbox-teater og scene2.
Arbeidet starter i juni 2018 og vil ifølge Moss kommune i alle fall vare i ett år.
Men Verket Scene er et godt alternativ når den tid kommer.

 

Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

2014-04-23-EAmossx250Eldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det 1130 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring to år.

Turer

 

I høstsemesteret 2018 kan vi tilby dere et solid møte- og kulturprogram. Mens vi er inne på kultur: vi har sikret oss 100 gode plasser til høstens storsatsing på Det norske teatret; Peer Gynt med 91 år gamle Toralv Maurstad i hovedrollen.

Og det blir ikke bare foredrag på Verket Scene. I november kommer Follo Storband som i 2016 holdt konsert for Eldreakademiet i Parkteatret med stor suksess. Denne gang blir suksessen neppe mindre. Høstens solist er nemlig Brede Bøe.

Selvsagt skal vi også ha en dagstur dette høstsemesteret. I desember drar vi til Folkemuseet på Bygdø for å oppleve førjulsstemningen.

SE MER OM TURER