Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

2014-04-23-EAmossx250Eldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det 1130 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring to år.

Turer

Selvsagt skal vi også på teatertur til Oslo, denne gang til Det Norske Teateret for å se musikalsuksessen «The Book of Mormon», og vi skal til Oslo Konserthus hvor det er festkonsert for Kjell Karlsen og JazzakAdemiet. Sommerens langtur går til Riga hvor vi blant annet skal oppleve operaen «Valentina» i Latvias Nasjonale Operahus. Dere kan lese mer om sommerens tur til Riga på denne nettsiden

I slutten av mai blir det dagstur til Bogstad Gård i Sørkedalen i Oslo, som kan skrive sin historie tilbake til 1649. Som vanlig arrangeres turen to påfølgende dager for at flest mulig skal få anledning til å delta.

SE MER OM TURER