2019 møtes vi på Verket Scene!
2019 legges møtene til Verket Scene fordi Samfunnssalen skal bygges om til såkalt blackbox-teater og scene2.
Arbeidet startet i juni 2018 og vil ifølge Moss kommune i alle fall vare i ett år.
Men Verket Scene er et godt alternativ.

 

Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det 1130 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring to år.

Turer

I februar reiser vi til Fredrikstad, nærmere bestemt til Blå Grotte for å se «Bestefar» med Sven Nordin. Det er en fest av en forestilling, full av humor og varme.

I mars går turen til Den Norske Opera i Oslo hvor vi skal overvære Richard Strauss’ klassiske opera Rosenkavaleren. Vi har reservert 50 flotte billetter i parkett fra rad 2 til rad 6, stort sett i midtfelt.

Og det blir mer fryd for øret denne våren. «12 tenorer» er på verdensturne og besøker Oslo Konserthus i april. Vi har reservert 100 billetter i parkett.

DENNE SOMMEREN blir det ikke langtur og ikke dagstur, men en kombinasjon. Vi inviterer til kanalcruise på Telemarkskanalen med veteranskipet M/S Henrik Ibsen, kombinert med en overnatting på Dalen hotel fra 1894. Turen går over to dager. 

 

SE MER OM TURER