Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år.

Foredrag

 

Høsten 2019 har et variert møteprogram. Vi starter med å sette fokus på naturens mangfold hvor insekter er truet. Hva kan og bør vi alle bidra med for å sikre livsvilkår for bier og humler? Birøkter og bringebærbonde Niels Rasch-Olsen formidler. I september vil Frank Rossavik komme og holde foredrag om vår utrolige verden – hvor alvorlig er det og hva kan skje framover? Oktober byr på en forestilling med skuespiller Andreas Kvæbek Dahl; «Det fins jo tusen av deg». I årets siste møte blir vi oppdatert på situasjonen etter valget i Polen: «Polen i europeisk historie og i dag».

 

SE MER OM FOREDRAG