Denne høsten møtes vi på Verket Scene!
Høsten 2018 legges møtene til Verket Scene fordi Samfunnssalen skal bygges om til såkalt blackbox-teater og scene2.
Arbeidet starter i juni 2018 og vil ifølge Moss kommune i alle fall vare i ett år.
Men Verket Scene er et godt alternativ når den tid kommer.

 

Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

2014-04-23-EAmossx250Eldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det 1130 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring to år.

Foredrag

Videojournalist på flomtur i februar. Foto: Espen Aas/NRK

 

I august kommer professor emeritus Ulrik Fredrik Malt, psykiater og leder av Norsk psykiatrisk forening. Han kaller sitt foredrag Depresjon: En betegnelse med presisjonsnivå som «feber».

 

I september kommer NRK-journalist Espen Aas for å snakke om Storbritannia og Brexit. Espen Aas var NRKs London-korrespondent i perioden 2013 – 2017.

 

I oktober vil vår kjente og kjære skuespiller og instruktør Lise Fjeldstad besøke oss med temaet: Ibsen sett gjennom hans lyriske diktning – «Ibsens små djevler».

 

Vi avslutter like godt møteåret i november med et musikalsk foredrag. Thorstein Granly er direktør for Det Norske Blåseensemble siden september 2017.Han har vært assisterende direktør for Rikskonsertene, direktør for Stavanger Symfoniorkester og festivalsjef for Moldejazz. Han er en glimrende foredragsholder og besøker oss sammen med to musikere fra orkesteret. Temaet er: Kunstnere i lokalsamfunnet – rapport fra felten.

 

SE MER OM FOREDRAG