Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år.

Turer

 

Kulturprogrammet høsten 2020 er ikke utarbeidet. Dette skyldes Covid -19 som har stengt eller har sterkt reduserte kulturaktiviteter. Forestillinger er avlyst og vil bli satt opp igjen for dem som har kjøpt billetter, men ikke fikk brukt dem. Vi har ganske god oversikt over hva som tilbys høsten 2020 ved de forskjellige teatrene i Oslo, Oslo Konserthus og Blå Grotte i Fredrikstad. Den Norske Opera har til nå ikke lagt ut sitt høstprogram. Pr 1. juni er det kun tillatt med inntil 200 personer. Vi har fått beskjed om at det ikke kan forhåndsreserveres billetter før til høsten. Vi må derfor eventuelt komme tilbake til kulturprogram når vi ser hvilke muligheter som byr seg og om det er økonomisk mulig å gjennomføre.

 

SE MER OM TURER