Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år.

Turer

 

Den kritikerroste balletten, Hedda Gabler, med Grete Sofie Borud i hovedrollen, er tilbudet vi gir på Den norske Opera allerede i januar. Denne forestillingen er overøst med lovord bl.a. basert på Boruds kraftprestasjon gjennom nesten hele forestillingen. Hun bærer forstillingen med sin styrke og utrykksfullhet.

I februar har vi 112 påmeldt og drar til Oslo Nye Teater for å overvære musikalen «Så som i Himmelen» basert på den kjente svenske filmen med sammen navn. Dette fører oss til glesbygden i Sverige. Forestillingen har gått for fulle hus i Stockholm.

«Slåttekar i Himmelen» basert på Edvard Hoems bok om Nesjeslekten spilles på Det Norske teatret i april og gir en skildring av et stykke norsk historie med hardt arbeid og tunge valg. Dette tilbudet er lagt til april.  

Vårsesongen avsluttes med et tilbud om dagstur til «The Twist» på Kistefos med lunsj i Kokkestua på Hadeland Glassverk. «The Twist» er en bro som spenner 60 meter over Randselva og danner en forbindelse mellom nord og sydsiden av parken. Den er allerede kåret til et av de flotteste byggene som åpnet i 2019.

 

SE MER OM TURER