Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år.

Foredrag

 

Alt tyder på at vi for medlemsmøtene første halvår av 2021, må beregne å videreføre:

  • skriftlig påmelding som skjer til sekretæren i Eldreakademiet: Furuveien 8, 1524 Moss eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Påmeldingen starter opp 2. januar.
  • registrering/avkryssing og spriting av hendene ved ankomst,
  • enkeltstående og/eller parvise sitteplasser i rader i salen med forskriftsmessig avstand.

Fra og med januarmøtet vil vi servere kaffe som hentes ved ankomst før dere tar plass i stolene, og hvor dere blir sittende til etter møteslutt. Kaffe og «biteti» hentes i baren på vei inn hvor våre kaffekokere skjenker opp. Mange av dere er tidlig på plass, og kan da hygge dere med kaffe i ventetiden.

Blir restriksjonene endret av myndighetene, vil vi ta hensyn til de nye retningslinjene både mht. medlemsmøter og kulturtilbud.

 

SE MER OM FOREDRAG