Fra bloggen

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år.

Foredrag

 

Høstprogrammet har vært klart lenge. Styret har vært spent på om det er mulig å realisere. Vi har besluttet at innenfor de restriksjoner som foreligger, vil vi starte opp med EA-møter som planlagt. Verket Scener har avklart at de kan organisere møtesal med inntil 200 personer med enkeltstående stoler som holder 1 meter avstand, men uten bord.

NB! Dessverre kan vi ikke servere kaffe så lenge nåværende restriksjoner varer.

Videre må vi forholde oss til strenge retningslinjer for møtevirksomhet. Ønsker du å delta på høstens møter? Da må du gjøre følgende:

1. Påmelding må skje 14 dager før møtedato. Dette skjer på vanlig måte via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Eldreakademiet, Furuveien 8, 1524 Moss. Du oppgir navn, bostedskommune og telefonnummer Sekretær Marion vil gi tilbakemelding om du har plass innenfor rammen på 200 stk. eller om det er fullbooket. Dessverre vil vi måtte avvise dersom det er fullt.

2. Ankomst. Når du kommer til møtet, vil vi måtte krysse av påmeldingslisten slik at vi vet at du faktisk har vært til stede. Dette av eventuelt behov for smittesporing.

Blir restriksjonene endret av myndighetene i løpet av sommeren/høsten, vil vi ta hensyn til de nye retningslinjene både mht. medlemsmøter og kulturtilbud.

 

SE MER OM FOREDRAG