EAnytt logo
EA nytt - Desember 2021

    klikk her

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

 Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år.

Turer

Planer for våren-22:

Kulturinstitusjonene har drøyd lenge med å bekjentgjøre sine program. I tillegg må vi reservere billetter i påvente av påmeldinger, og det er ikke lenger så enkelt som før koronaen la alt brakk. Styret er nå i havn for vårhalvåret. Dog må vi ta et forbehold pga. situasjonen.

Det har vært vanlig tidligere år å legge opp til en 2-3 dagers tur. Vi har valgt å vente med å planlegge denne typen tilbud gitt pandemien som fortsatt gjør dette usikkert. EA-nytt og all informasjon som sendes ut enten på E-post eller pr. brev til de som har bedt om det, blir lagt ut på hjemmesiden vår: www.eldreakademiet.no 

 

SE MER OM TURER