EAnytt logo
EA nytt - Juni 2022     klikk her

 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år. Nye medlemmer tas opp ved årsskiftet.

Turer

Planer for høsten-22:

Kulturprogrammet skal også være slik at det fanger ulike interesser blant medlemmene. Vi forsøker å finne fram til tilbud i Oslo som ikke står i veien for de tilbud vil kan finne i Moss hvor både Parkteateret og Verket Scener nå har mange og rikholdige tilbud.

Ved oppstart denne våren var det flere som etterlyste både dagsturer og turer av litt lengre varighet. Begge disse ønskene forsøker vi nå å innfri. Ett av dem er riktignok lagt til mars 2023. Grunnen er at det er begrenset overnattingskapasitet. Vi må derfor ha påmelding senest i desember 2022 for å sikre tilstrekkelig antall. Igjen har vi et samarbeid med Oliver Travel. Turen er lagt til Røros i tiden 15.- 18.mars 2023 hvor vi skal besøke Vinterfest-spillene - «Den femte årstid». Fordi programmet for festuka ikke er klart ennå, må vi komme tilbake med en egen utsendelse om dette til høsten.

 

SE MER OM TURER