EAnytt logo
EA nytt - Desember 2022     klikk her

All blogg
 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år. Nye medlemmer tas opp ved årsskiftet.

Venteliste - innmeldingesskjema.

Foredrag

Planer for våren-23:

Styret mener å ha lagt opp til et variert program for våren 2023. Det blir alt fra spennende foredragsholdere, dagstur til Nasjonalgalleriet 3. og 4. mai og kulturtilbud i Oslo. Vi er heldige som har flotte kulturtilbud i Moss og forsøker derfor å plukke ut tilbud vi ikke har tilgang til her. I tillegg videresender vi tilbudene fra «Den gylne spaserstokken». Her har vi gjort et unntak vedrørende videresendelse via vårt medlemsregister som det eneste vi aksepterer. Det er nemlig mange som henvender seg til oss og ønsker vår bistand til å bekjentgjøre sine arrangementer.

Vi håper dere finner vårt vår-program tilfredsstillende. Vi tar gjerne imot forslag og ønsker fra dere, men minner om at programmene våre planlegges for ett halvår om gangen, så dere må påregne at det vil ta tid eventuelt å kunne realisere ønsker som kommer inn. Igjen minner vi om at medlemsmøtene er for medlemmene og ikke lenger krever påmelding. Alle medlemsmøtene finner sted på Verket Scene og starter kl. 11.00. Dørene åpner kl. 10.00. Da serveres det «ventekaffe» med «biteti».

 

SE MER OM FOREDRAG