EAnytt logo
EA nytt - Juni 2023     klikk her

All blogg
 
 

Eldreakademiet Moss - formål

EA verketEldreakademiets formål er å formidle kunnskap. Det praktiseres gjennom foredrag, turer og studiegrupper.

Eldreakademiet Moss ble startet i 1995. I dag er det ca. 1200 medlemmer, hundre står på venteliste. Alle interesserte over 60 år kan bli medlemmer, så langt plassforholdene tillater det. Foredragsmøtene er besøkt av mellom 200 og 300 hver gang.

Hvis du er interessert i medlemsskap, så kan du ta kontakt med vår sekretær. Hun fører en venteliste for medlemsskap. Desverre må vi altså begrense antall medlemmer, og ventetiden er i dag omkring ett år. Nye medlemmer tas opp ved årsskiftet.

Venteliste - innmeldingesskjema.

Turer

Planer for høsten-23:

Planer for høsten 2023 lanseres i denne utgaven av EA-nytt, og styret har bestrebet seg på å komponere et variert program med spennende og aktuelle foredrag. I tillegg er det lagt opp til en utflukt og to konserter.

Utflukten finner sted 6. september, og vi setter kursen mot Holmsbu, hvor det er lagt opp til besøk i Holmsbu Billedgalleri samt Holmsbu kirke. Holmsbu huset i årene 1911 – 1961 flere kjente nasjonale kunstnere, hvorav kanskje Henrik Sørensen var den mest kjente. Disse ble i sin tid omtalt som Holmsbu Kunstnerkoloni, og flere har bidratt med å dekorere den lille, lokale kirken i tillegg til at en større del av deres verker naturlig er utstilt i museet.

Den første konserten som står på programmet, er «Simon and Garfunkel Tribute» med diverse artister i Oslo konserthus 24.oktober. Vi gjør oppmerksom på at vi kun har 56 billetter til vår disposisjon, og det forventes at akkurat denne forestillingen trolig vil friste mange. Vær derfor snar med bestillingen, om dere ønsker å være med. Etter utallige oppfordringer, er Follo Senior Storband igjen klare til å innta Parkteatret. Denne gang onsdag 29.november. Konserten markerer avslutningen på høstsesjonen

 

SE MER OM TURER