EAnytt september 2021 - EKSTRAUTGAVE

EAnytt september 2021 - EKSTRAUTGAVE - ble sendt ut i posten onsdag 15. september og som e-post tirsdag 14. september. Nettsidene er oppdatert. - SE HER

EAnytt juni 2021

EAnytt juni 2021 ble sendt ut i posten onsdag 9. juni og som e-post torsdag 10. juni. Nettsidene er oppdatert.

Korona høsten 2021

Styret håper nå å komme i gang med ordinære møter. Vi tror at det lar seg gjøre i og med at vår målgruppe er fullvaksinert innen august. Imidlertid må vi ta forbehold knyttet til de da gjeldende kommunale bestemmelsene. De vil være førende for om vi kan møtes, hvor mange som kan møtes og de eventuelle tiltakene vi må iverksette. Sannsynligvis vil det være nødvendig med påmelding til møtene våre. Om vi må møte med munnbind, gjenstår å se. Styret anbefaler alle å holde seg oppdatert på de kommunale bestemmelsene. Vårt inderlige ønske er at vi kan gå tilbake til de kjente rutinene for frammøte, plassering ved bord, kaffepause etter foredrag osv. Vi krysser fingre for en enklere/friere avvikling av medlemsmøtene.

Jubileumsfeiringen

Onsdag 1. desember 2021 - Parkteateret  - «Markering av Eldreakademiets 25 + 1 år»

Dørene åpner kl. 10.00

Den forsinkede jubileumsfeiringen vår markeres med en todelt matiné med Follo Seniororkesters Storband under ledelse av dirigent Kjell Martinsen. Storbandets solist vil være den velkjente og populære artisten Hilde Louise Asbjørnsen, kjent fra teaterscener og opptreden på TV. Mellom de to avdelingene blir det festtale av vår egen Ivar Ernø. Tidligere ledere vil få personlig invitasjon.

BILDER

Les mer: Jubileumsfeiringen

e-post adresser

 Vi mangler fremdeles epost-adresser til flere av våre medlemmer. Send oss din adresse. Det forenkler vårt arbeid og forbedrer din kontakt med oss. Dessuten koster det uforholdsmessig mye å sende f. eks. EA nytt per post. Vår nettadresse er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .