kulturtilbud høsten 2020

Styret finner det ikke mulig å organisere kulturtilbud til medlemmene denne høsten pga. Koronasituasjon. Vi beklager og håper situasjonen vil bedres slik at det igjen blir mulig.

Onsdag 16. september 2020 - Foredrag - Kunstig intelligens

Høstens første medlemsmøte I Eldreakademiet ble gjennomført med en lydhør forsamling med 59 medlemmer tilstede. Det var riktig godt tilrettelagt plassering av stoler med forskriftsmessig avstand mellom stolene og spritvask til alle ved ankomst. Alle som i etterkant av møtet ble spurt, mente at medlemsmøtet foregikk i meget betryggende former.

Byantikvar Berit Kolden foredro om Moss bys historie og jubileumsgaven lystgården Torderød.

Om tre uker kommer juridisk seniorrådgiver i helsedirektoratet; Christine Dalebø Gjerdevik  med et meget aktuelt og spennende tema; Kunstig intelligens- hva er det, hvordan kan det brukes og hva betyr det for personvernet? (se her)

Da håper vi å se flere av dere! Det er god plass i salen til atskillig flere enn på dagens augustmøtet. De som allerede har meldt seg på, behøver ikke å sende inn påmelding på nytt. De som ikke har meldt seg, bruker adressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til neste møte den 16.september! Dørene åpner kl 10.00.

Styret

EA nytt desember 2020

EAnytt desember 2020 blir sendt ut i posten onsdag 9. desember og som e-post torsdag 11. desember. Nettsidene er oppdatert.

EA nytt

EAnytt logo x100
EA nytt - Juni 2020 
kan du lese i pdf format ved å
klikke her

e-post adresser

 Vi mangler fremdeles epost-adresser til flere av våre medlemmer. Send oss din adresse. Det forenkler vårt arbeid og forbedrer din kontakt med oss. Dessuten koster det uforholdsmessig mye å sende f. eks. EA nytt per post. Vår nettadresse er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .