Påmeldinger, som er bindende etter fristens utløp, sendes til Eldreakademiet Moss v/Marion Myklebust,  Furuveien 8, 1524 Moss eller e-post:  post@eldreakademiet.no

Betaling ved påmelding: Regningen blir sendt ut sammen med bekreftelsen på at man har fått billett. 

MarionSpørsmål om påmelding og praktiske ting rettes til
Marion Myklebust. 

tlf. 400 53 492 kun hverdager kl 12- 14.

Turer
Har du   ønsker eller forslag  til utflukter eller arrangementer, så kan du lufte dine tanker om: Teater, opera, konserter med  Øivind Rynning, 482 77 076 og
Dagsturer, museumsbesøk o.l. med Turid Muus, 414 00 972. 

 

Onsdag 15. mars til lørdag 18. mars 2023 
4 dager (3 overnattinger)

Vinterfestspill i Bergstaden

Etter flere år uten mulighet for å planlegge en lengre tur for våre medlemmer, har vi nå gleden av å invitere dere til en 4 dagers tur til «Vinterfestspillene» på Røros i mars 2023. I samarbeid med Gretha Thuen/ Oliver travel er det lagt opp til en hyggelig tur i et vinterlig landskap med vakker musikk, kultur og flotte naturopplevelser. Eldreakademiet har svært god erfaring med turer i samarbeid med Gretha Thuen.

Bli med til Vinterfestpillene som finner sted når Røros markerer den femte årstid i overgangen mellom vinter og vår!
Her finner de vakre, givende, inspirerende, gripende og morsomme møtene sted. Mellom musikere, publikum og bergstaden Røros. Mellom vinter, fest og spill. Det er her de intime konsertopplevelsene føles på kroppen, og den glødende formidlergleden finnes.
Om du har bestemt deg for bare en reise i år – la det bli denne!

Se hele programmet her (pdf).

I hele programmet (se over eller klikk her) finner dere en fullstendig oversikt over tilbudet, priser og turens innhold samt forutsetninger. Siden det er behov for å booke plasser både på hotell, spisesteder og konserter, må vi ha påmelding denne høsten selv om gjennomføringen av turen først finner sted neste år.

Frist for bindende påmelding: 20. november 2022

Påmeldingen sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I påmeldingen må oppgis navn, adresse, telefonnummer. Etter påmelding mottar du et kundebrev samt innbetalingsinformasjon både for depositum som må betales i høst og restbetalingen som forfaller neste år.

De som ikke har e-post; kan melde seg på ved å ringe telefon 91 00 73 53

Dersom du bestiller plass i dobbeltrom, må du melde fra hvem du vil/kan dele rom med. Vi håper at det blir fullbooket slik at turen kan finne sted.

 

Påmeldingen sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Turens veil. pris kr. 7 495,- per person i delt dobbelrom ved mimumum 35 betalende deltakere.
Påmeldingfrist 20. november 2022!
I påmeldingen må oppgis navn, adresse, telefonnummer.
Etter påmelding mottar du et kundebrev samt innbetalingsinformasjon både for depositum som må betales i høst og restbetalingen som forfaller neste år.