Tirsdag 8. – torsdag 10. august 2017

Peer Gynt ved Gålåvatnet. 

dokument (pdf) 

Bli med oss til fjells og opplev Peer Gynt ved Gålåvatnet

 

PeerGynt turUtendørsoppsetningen av Peer Gynt ved Gålåvatnet i Gudbrandsdalen, midt i den spektakulære fjellheimen ved Rondane, er en unik opplevelse – og har vært det siden forestillingen ble satt opp første gang i 1989. Oppsetningen er fornyet en rekke ganger, og i 2017 får den et helt nytt kunstnerisk team med prisbelønte Sigrid Strøm Reibo som første kvinnelige regissør på Gålå. Og ikke nok med det. For første gang står Jakob og Nils Ole Oftebro sammen på teaterscenen, som henholdsvis den unge og den eldre Peer Gynt.

Med avreise fra turistinformasjonen i Moss tirsdag 8. august klokken 08.00 med en moderne turbuss, legger vi langturen 2017 til Gålåvatnet for å oppleve Peer Gynt Spelet med tonefølge av Edvard Griegs musikk. På hjemveien blir det besøk i Lillehammer kunstmuseum. Bygningen er et mesterverk tegnet av Snøhetta med Bård Breiviks fasade. Turen tar tre dager.

Spidsbergseter Resort blir vår hyggelige base under oppholdet. Her har alle fri adgang til Karlsvogna Fjellbad, som har svømmebasseng, klatrevegg, motstrøm, fossefall, boblebad, steambad og badstue.

Underveis fra Moss til Spidsbergseter Resort får vi servert lunsj på vakre Brusveen gård ved Gjøvik. Om kvelden blir det felles middag på hotellet. I løpet av kvelden skal vi også bli bedre kjent med Peer Gynt og den lokale historien som er utspringet for vår alles Peer og Mor Åse.

På dag to legger vi opp til en utflukt til Ringebu for dem som ønsker å være med. I 2010 ble Ringebu sentrum erklært landsby og har mottatt både statens miljøpris og hederlig omtale for sine kvaliteter. Etter en tidlig middag på hotellet, blir det avreise til Gålåvatnet og Peer Gynt Spelet. Tilbake på hotellet serveres det nattmat.

På dag tre returnerer vi til Moss og besøker blant annet Lillehammer kunstmuseum. Det blir felles lunsj på restaurant «Hvelvet» i det tidligere Norges Bank-bygget fra 1913.

Turen koster 5860 kroner per person i dobbeltrom ved minimum 40 betalende gjester.

Prisen inkluderer:
Transport i moderne turbuss, to netter i dobbeltrom, to frokoster, to lunsjer, to middager, en nattmat, en billett til Peer Gynt Spelet og diverse omvisninger.

Prisen inkluderer ikke:
Enkeltromstillegg på kr. 950, drikke til maten og forsikringer.

Dersom interessen tilsier det, setter vi opp to busser!

Se detaljert omtale av turen på vår nettside - pdf dokument - klikk her - og på www.olivertravel.no.

Påmelding til Oliver travel så raskt som mulig og senest 1. april 2017 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , telefon 91 00 73 53.

 

 

EAnytt_2017-12_Peer_Gynt_Side_2

Offisielt nettsted - www.peergynt.no